BERRYFECT tukee urheilujoukkueiden ja koululuokkien varainhankintaa!

Terveellisten BERRYFECT -tuotteiden suosittelu on kätevä tapa kerätä rahaa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Yksinkertaista ja helppoa!

Suosittelemalla marjajauheitamme ystävillenne ja tuttavillenne voitte kerätä varoja koululuokkanne tai urheiluseuranne yhteistä tavoitetta varten. Se voi olla vaikkapa luokkaretki tai uusien pelipaitojen hankkiminen.  Saatte jokaisesta verkkokauppamme kautta tilatusta marjajauhepussista yhden (1) euron yhteisönne tilille.

Esim. 25 myyjää, joista jokainen saa suositeltua kahdelle tuttavalleen 12 pussin tuotepaketin, keräätte 600 euroa yhteiseen tarkoitukseen.  Jos jokainen saa suositeltua viidelle tuttavalleen samaisen paketin, on summa jo 1500 euroa.

Teidän ei tarvitse käsitellä rahaa eikä toimittaa tilauksia, me hoidamme sen ja tilitämme myyntituotot tilillenne kuukausittain tai sovitun kampanja-ajan päätyttyä. Toimitamme tuotteet suoraan asiakkaille 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tarjoamme käyttöönne myös tulostettavat esitteet, joissa on valmiiksi ohjeet ja kuponkikoodi tilauksen tekemiseen. Voitte helposti tehostaa myyntiänne myös verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Toimikaa näin

Ottakaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen berryfect (at) nordicvitality.fi.

Ilmoittakaa viestissä joukkueenne/luokkanne/yhdistyksenne nimi, osoite, yhteyshenkilö,  puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilitiedot ja mihin tarkoitukseen keräätte varoja.

Olemme teihin pikimmiten yhteydessä, saatte materiaalit käyttöönne ja pääsette heti aloittamaan varojen keräämisen.PayPal Logo