Tuorepuuro

Resepti: Saara Helkala, Visual Diary

Tuorepuuro

Ainekset:

2 dl
nestettä (maito, kauramaitoa, mantelimaitoa, soijamaitoa)
1-2 rkl
Chia siemeniä
1dl
kaurahiutaleita tai pikapuurohiutaleita
1rkl
marjajauhetta
Himalajasuolaa
kardemummaa
kanelia

Valmistusohje:

Sekoita kulhossa, mausta hyppysellisellä Himalajasuolaa, kardemummaa ja kanelia. Laita jääkaappiin puoleksi tunniksi tai yön yli.

Lisää päälle:
Hedelmiä, marjoja, pähkinöitä, manteleita, pikottuja kuivahedelmiä, marjarouheita, mitä tahansa kaapista löytyy.

Saaran kaksi suosikkiyhdistelmää:
Kauramaito, chia, kaurahiutaleet, mustaherukkajauhe + kardemumma, kaneli + mustikat, banaani, mantelit.

Mango-kauramaito, chia, omenakanelipikapuurohiutaleet + kardemumma + omena, puolukat, karpalojauhe + pähkinät, pilkotut kuivatut aprikoosit.

Ja se tärkein asia: Kun lisää puuroannokseen tarpeksi lisukkeita (kuten esim. pähkinät, joissa on tietysti proteiinia, nälkä pysyy poissa kyllä lounaaseen asti).




PayPal Logo