SEKAMARJA RAAKAKAKKUJA

4-6 kpl

SEKAMARJA RAAKAKAKKUJA

Ainekset:

Suklaapohja
2,5 dl
Manteleita
1 dl
Taateleita, rouheeksi leikattuna
2-3 rkl
Kookoshiutaleita
1 rkl
Raakakaakaojauhetta
Himalajansuolaa
1 tl
Vanilja-aromia
1 rkl
Hunajaa
Täyte
3 dl
Cashew pähkinöitä, liotettuna yön yli vedessä
3/4 dl
Hunajaa
21/2 dl
Neitsytkookosöljyä, vesihauteessa sulatettuna
Sitruunan mehu
4-5 rkl
Stevia makeutusjauhetta
3 rkl
Mustikkajauhetta (Berryfect)
3 rkl
Karpalojauhetta (Berryfect)
1 rkl
Puolukkajauhetta (Berryfect)
1 dl
Omenamehua
2 tl
Vanilja-aromia

Valmistusohje:

Laita kaikki pohjan ainekset blenderiin ja anna sekoittua tasaiseksi massaksi. Laita massaa pieniin kakkuvuokiin ja laita vuoat pakastimeen jähmettymään ja hieman kovettunaan. Huuhdo liotetut cashewpähkinät ja valuta ne. Laita cashewpähkinät ja kaikki muut täytteen ainekset blenderiin ja anna sekoittua tasaiseksi massaksi. Kaada massaa kakkuvuokiin ja laita ne pakastimeen, kunnes ovat jähmettyneet. Koristele kakut tuoreilla mustikoilla.

Koristeeksi:   Tuoreita mustikoita




PayPal Logo