Mustikkainen raakasuklaa

Resepti: Iina Ryynänen, Shape & Cake

Mustikkainen raakasuklaa

Ainekset:

30 g
kaakaomassaa
30 g
kaakaovoita
2-3 tl
kookosöljyä
1 rkl
lucumaa
1 tl
macaa
2 rkl
tocoa
3 tl
mustikkajauhetta
3tl
hunajaa/agavesiirappia
ripaus ruususuolaa

Valmistusohje:

Raasta kaakaomassa ja -voi. Sulata vesihaudekattilassa ensin kaakaomassa ja sitten lisää kaakaovoi ja kookosöljy. Kun kaikki rasvat ovat sulaneet, sekoita joukkoon lucuma, maca ja toco sekä mustikkakkajauhe. Lisää hunaja/agavesiirappi ja ripaus ruususuola, maista ja lisää tarvittaessa jompaa kumpaa.
Kaada sula suklaamassa muotteihin ja laita suklaa jähmettymään jääkaappiin tai pakastimeen. Ota sulamaan hetki ennen tarjoilua ja nauti!
Resepti: Iina Ryynänen, Shape & Cake



PayPal Logo