Mustaherukkaraakasuklaa

Resepti: Iina Ryynänen, Shape & Cake

Mustaherukkaraakasuklaa

Ainekset:

½ dl
kaakaomassaa
½ dl
kaakaovoita
2-3 tl
kookosöljyä
1 rkl
lucumaa
1,5 rkl
tocoa
1 tl
macaa
2 tl
mustaherukkajauhetta
2 tl
agavesiirappia
ripaus ruususuolaa

Valmistusohje:

Raasta kaakaomassa ja -voi. Sulata vesihaudekattilassa ensin kaakaomassa ja sitten lisää kaakaovoi. Kun kaakaovoikin on sulanut, sekoita joukkoon lucuma, maca ja toco sekä mustaherukkajauhe. Lisää agavesiirappi ja ripaus ruususuola, maista ja lisää tarvittaessa jompaa kumpaa.
Kaada sula suklaamassa muotteihin. Laita suklaa jähmettymään jääkaappiin tai pakastimeen. Ota sulamaan hetki ennen tarjoilua ja nauti!
Resepti: Iina Ryynänen, Shape & Cake



PayPal Logo