Mustaherukkakakku

Grrrr - kakkua...

reseptikuva-herukkakakku

Ainekset:

Pohja
1 pkt
Ruis Digestive –keksejä
75 g
margariinia
Täyte
250 g
pehmeä maitorahkaa
400 g
turkkilainen jugurttia
3 tl
Berryfect –mustaherukkajauhetta
0,75 dl
luomusokeria
3 tl
vaniljasokeria
1 dl
sokeroimatonta mustaherukkamehua
6
liivatetta
Kiille
1,5 dl
sokeroimatonta mustaherukkamehua
0,5 dl
vettä
0,25 dl
luomusokeria
3
liivatetta

Valmistusohje:

Hienonna keksit ja sekoita muruseokseen sulatettu margariini. Painele seos tiiviisti irtoreunaisen kakkupohjan reunalle.

Vatkaa rahka, jugurtti, sokerit ja mustaherukkajauhe sekaisin. Liota liivatteita kylmässä vedessä ja liuota ne kuumaan mustaherukkamehuun. Sekoita mehu ohuena nauhana täytteeseen. Kaada seos kakkupohjan päälle ja laita kakku jääkaappiin.

Tee parin tunnin päästä kiille. Liota liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita sokeri mehuun. Liuota liivatteet kuumaan veteen ja lisää se mehuun. Valuta kiille varovaisesti lusikalla kakun päälle ja anna hyytyä vähintään 6 tuntia.




PayPal Logo